keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Marseille

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Marseille

Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Marseille, Bouches-du-Rhône, Ranska
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Marseille keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Marseille, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Marseille

keddy by Europcar haluaa varmistaa, että Marseille alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena keddy by Europcar on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Marseille vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän keddy by Europcar autonvuokrauskeskuksen osoite on BP 55 AP de Marseille, P 11.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta keddy by Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Marseille kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 25 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 25 € per päivä. Otathan huomioon, että keddy by Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

keddy by Europcar toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Marseille. Suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Marseille sijaitsee osoitteessa 31 Bd Voltaire Hall B. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka hakivat keddy by Europcar vuokra-autoja kaupungissa Marseille vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 31 Bd Voltaire Hall B sijaitsevasta toimipisteestä.


keddy by Europcar vuokra-autot kaupungissa Provence - Alpes - Côte d'Azur

Varaa keddy by Europcar vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Provence - Alpes - Côte d'Azur