Autonvuokraukset kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Denpasar, Indonesia - Bali Ngurah Rai (DPS)
13. huhtikuu — 16. huhtikuu
Sama palautus
Denpasar, Indonesia - Bali Ngurah Rai (DPS)
to 13/4
Keskipäivä
su 16/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä autonvuokraustiedot

Indonesiassa kansainvälinen ajokortti on lain mukaan pakollinen. Autonvuokraus onnistuu näin ollen vain, jos vuokraaja on hankkinut sen ennen matkalle lähtöä. Lisäksi mukana pitää olla alkuperäinen kansallinen ajokortti, sillä kansainvälinen ajokortti on vain lisävahvistus jo olemassa olevalle kortille. Passi on lisäksi pakollinen asiakirja autoa vuokratessa. Jos vuokraat autoa tai mitä tahansa kulkuvälinettä Balilla, älä koskaan anna passiasi pantiksi. Voit joutua vaikeuksiin, jos kulkuneuvolle sattuisikin jotain. Vuokra-auto kannattaa aina käydä läpi ennen sen käyttöönottoa, ja muista kuvata siinä jo olevat mahdolliset naarmut sekä lommot. Luottokortti tai käteinen on paras tapa maksaa autonvuokraus. Luottokortti voi lisäksi olla pakollinen joissain varauksissa, sillä vuokraamo voi ottaa kortilta pantin mahdollisen vuokrauksen turvaamiseksi. Vakuus toki hyvitetään asiakkaalle auton palautuksen jälkeen, sillä kyse on vain lyhytaikaisesta pantista. Vähimmäisikä auton vuokraukseen vaihtelee Indonesiassa yhtiön mukaan. Osa saattaa vuokrata auton 18-vuotiaalle, kun taas suurin osa vaatii 25 vuoden vähimmäisikää tai lisämaksua nuorelta kuljettajalta. Asia kannattaa selvittää hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä.

Denpasarin kansainvälisen lentokentän autovuokraamot eivät valitettavasti ole avoinna ympäri vuorokauden. Päivystävää henkilökuntaa saattaa mahdollisesti olla tarpeen mukaan paikalla vuorokauden ympäri – tämä kannattaa kuitenkin selvittää autovuokraamon kanssa. Yleensä autovuokraamot pystyvät järjestämään henkilökuntaa paikalle, jos asiakkaan lento saapuu yöllä tai myöhästyy alkuperäisestä aikataulusta. Lentokentän autonvuokraukseen on myös saatavilla erilaisia lisäpalveluja. Matkaasi helpottamaan voit vuokrata esimerkiksi navigointilaitteen tai kannettavan Wi-Fi-laitteen – näin pääset internettiin missä ja milloin tahansa lomasi aikana. Autovuokraamot sijaitsevat terminaalirakennuksessa, joten niihin on helppo ja esteetön pääsy esimerkiksi pyörätuolilla. Ilmainen Wi-Fi on saatavilla myös lentokentän terminaaleissa.


0

Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

keddy by Europcar

3 sijaintia

TRAC Astra

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Bluebird

1 sijainti

Eazyrent

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Denpasarin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Denpasarin

Autonvuokraukset kentällä Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä on malli Toyota Aygo vuokraamolta Eazyrent. Keskimääräinen päivittäinen hinta Toyota Aygo vuokraukselle vuokramosta Eazyrent on 30 €. Halvin hinta per päivä Toyota Aygo mallille on 26 €, jonka saatat löytää riippuen siitä, koska teet varauksen. Muista vertailla vuokra-autojen hintoja ennen tulopäivääsi, jotta löydät vuokraamon Eazyrent ja muiden vuokraamojen kilpailukykyisimmät hinnat kentällä Bali Ngurah Rai lentokenttä.


Aloita matkan suunnittelu - Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Denpasar Bali Ngurah Rai lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.