Sunnycars autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, Costa Rica
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Sunnycars haluaa varmistaa, että San Jose alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa San Jose vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 2 toimipaikkaa kentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Station is on Airport grounds ja Mango Plaza 111, 1km North Of Juan.

Vuokraamolla Sunnycars on 6 toimipistettä kaupungissa San Jose. Heidän Paseo Colon 36-38 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa San Jose, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Paseo Colon 36-38 toimipisteestä.