Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Saint-Malo

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saint-Malo

Saint-Malo, BR, Ranska
28. February — 6. March
Saint-Malo, BR, Ranska
Wed 28/2
Keskipäivä
Wed 6/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Saint-Malo Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Saint-Malo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Saint-Malo

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Dinard Pleurtuit lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Dinard Pleurtuit lentokenttä (Aéroport de Dinard-Pleurtuit-Saint-Malo).

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Saint-Malo?

10 Bis Avenue Anita Conti on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Saint-Malo löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 80 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 10 Bis Avenue Anita Conti sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Saint-Malo hinnat?

autoa Saint-Malo hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Saint-Malo?

helmikuuta 2024 alkaen 25 toimijaa on valittavissa autoa Saint-Malo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Saint-Malo?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Saint-Malo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Saint-Malo?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Saint-Malo, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saint-Malo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.