Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Saint-Malo

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saint-Malo

Saint-Malo, BR, Ranska
15. elokuu — 22. elokuu
Sama palautus
Saint-Malo, BR, Ranska
ma 15/8
Keskipäivä
ma 22/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saint-Malo Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Saint-Malo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Saint-Malo

Sunnycars haluaa varmistaa, että Saint-Malo alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Saint-Malo vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Dinard Pleurtuit lentokenttä (Aéroport de Dinard-Pleurtuit-Saint-Malo ja Pleurtuit Airport).

10 Bis Avenue Anita Conti on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Saint-Malo löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 63 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 10 Bis Avenue Anita Conti sijaitsevassa toimipisteessä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Bretagne

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Bretagne, kuten Rennes ja Saint-Brieuc