Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Le Mans

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Le Mans

Le Mans, Sarthe, Ranska
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Le Mans, Sarthe, Ranska
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Le Mans Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Le Mans, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Le Mans

Sunnycars haluaa varmistaa, että Le Mans alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Le Mans vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Le Mans Arnage lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Vuokraamolla Sunnycars on 4 toimipistettä kaupungissa Le Mans. Heidän 8 Rue Hippolyte Foucault toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Le Mans, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars 8 Rue Hippolyte Foucault toimipisteestä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Pays de la Loire

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Pays de la Loire