Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Koh Samui

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Koh Samui

Koh Samui, Thaimaa
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Koh Samui, Thaimaa
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Koh Samui Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Koh Samui, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Koh Samui

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Ko Samui lentokenttä?

Kentältä Ko Samui lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sunnycars autonvuokrauskeskuksen osoite on 99 Moo 4, Borphud, koh Samui, Suratthani.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Koh Samui?

Kaupungista Koh Samui löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sunnycars omistaa. Osoitteessa Moo 4 , Airport Rd., Bophut, Koh Samui, Koh Samui sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sunnycars auton kaupungissa Koh Samui noutivat kulkuneuvon osoitteessa Moo 4 , Airport Rd., Bophut, Koh Samui sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Koh Samui hinnat?

autoa Koh Samui hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Koh Samui?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Koh Samui osiossa on 24 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Koh Samui?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Koh Samui. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Koh Samui?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Koh Samui. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Koh Samui

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.