Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Hobart

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hobart

Hobart, TAS, Australia
4. joulukuu — 11. joulukuu
Hobart, TAS, Australia
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hobart Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Hobart, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Hobart

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Hobart lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipaikkaa kentällä Hobart lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Terminal Building, Gatty Street & Holyman Ave ja Strachan Street.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hobart hinnat?

autoa Hobart hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hobart?

37 toimijaa on valittavissa autoa Hobart marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hobart?

Eri maissa, myös kohteessa Hobart, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hobart?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Hobart. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hobart

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.