Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Duisburg

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Duisburg

Duisburg, Saksa
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Duisburg, Saksa
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Duisburg Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Duisburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Duisburg

Sunnycars haluaa varmistaa, että Duisburg alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Duisburg vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipaikkaa kentällä Duesseldorf Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Arrivals Hall In Terminal, Zentralgebaeude, Terminal Ring 1 ja Flughafenstraße 120.

Vuokraamolla Sunnycars on 8 toimipistettä kaupungissa Duisburg. Heidän Theodor-Heuss-Strasse 1 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Duisburg, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Theodor-Heuss-Strasse 1 toimipisteestä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Nordrhein-Westfalen

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Nordrhein-Westfalen, kuten Düsseldorf, Köln ja Münster