Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Cannes

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cannes

Cannes, Alpes-Maritimes, Ranska
12. joulukuu — 19. joulukuu
Cannes, Alpes-Maritimes, Ranska
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cannes Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Cannes, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Cannes

Onko vuokraamolla Sunnycars toimipistettä kentällä Nizza Côte d'Azur lentokenttä?

Kentältä Nizza Côte d'Azur lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sunnycars autonvuokrauskeskuksen osoite on Aéroport de Nice-Côte d'Azur.

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cannes?

Sunnycars toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Cannes. Suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Cannes sijaitsee osoitteessa 1 Rue Jean Jaures. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka hakivat Sunnycars vuokra-autoja kaupungissa Cannes vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 1 Rue Jean Jaures sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cannes hinnat?

autoa Cannes hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cannes?

49 toimijaa on valittavissa autoa Cannes joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cannes?

Eri maissa, myös kohteessa Cannes, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cannes?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Cannes. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cannes

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.