Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Bochum

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bochum

Bochum, Saksa
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Bochum, Saksa
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bochum Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Bochum, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Bochum

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bochum?

Vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipistettä kaupungissa Bochum. Heidän Poststrasse 1 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Bochum, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Poststrasse 1 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bochum hinnat?

autoa Bochum hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bochum?

syyskuuta 2023 alkaen 29 toimijaa on valittavissa autoa Bochum osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bochum?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bochum. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bochum?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Bochum, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Nordrhein-Westfalen

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Nordrhein-Westfalen, kuten Sunnycars in Düsseldorf, Sunnycars in Köln ja Sunnycars in Mönchengladbach

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bochum

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.