Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Aix-en-Provence

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Aix-en-Provence

Aix-en-Provence, Bouches-du-Rhône, Ranska
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Aix-en-Provence, Bouches-du-Rhône, Ranska
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Aix-en-Provence Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Aix-en-Provence, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Aix-en-Provence

Sunnycars haluaa varmistaa, että Aix-en-Provence alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Aix-en-Provence vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Marseille Provencen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sunnycars autonvuokrauskeskuksen osoite on Aéroport de Marseille-Provence.

Vuokraamolla Sunnycars on 6 toimipistettä kaupungissa Aix-en-Provence. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sunnycars toimipiste kaupungissa Aix-en-Provence sijaitsee osoitteessa Gare TGV Plateau d'Arbois. 67 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sunnycars auton kaupungissa Aix-en-Provence teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Provence - Alpes - Côte d'Azur

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Provence - Alpes - Côte d'Azur, kuten Nizza, Marseille ja Cannes