Sixt autonvuokraukset kaupungista Toulouse

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Toulouse

Toulouse, Haute-Garonne, Ranska
15. joulukuu — 22. joulukuu
Toulouse, Haute-Garonne, Ranska
pe 15/12
Keskipäivä
pe 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Toulouse Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Toulouse, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

5,9

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Toulouse

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Hall C Arrivées.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Toulouse kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Toulouse tammikuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 41 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 41 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Toulouse?

Kaupungista Toulouse löytyy Sixt vuokraamolta 3 toimipistettä. 174 Avenue des Etats-Unis on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Toulouse tekivät sen osoitteessa 174 Avenue des Etats-Unis sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Toulouse hinnat?

autoa Toulouse hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Toulouse?

56 toimijaa on valittavissa autoa Toulouse joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Toulouse?

Eri maissa, myös kohteessa Toulouse, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Toulouse?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Toulouse. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Toulouse

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.