Sixt autonvuokraukset kaupungista Toulouse

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Toulouse

Toulouse, Haute-Garonne, Ranska
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Toulouse, Haute-Garonne, Ranska
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Toulouse Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Toulouse, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,6

Value

6,3

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Toulouse

Sixt haluaa varmistaa, että Toulouse alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Toulouse vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikkakentällä Toulouse-Blagnacin lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Sixt löytyy osoitteesta Hall d'Arrivées.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Toulouse kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 80 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 80 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Toulouse löytyy Sixt vuokraamolta 4 toimipistettä. Hall d'Arrivées on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 47 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Toulouse tekivät sen osoitteessa Hall d'Arrivées sijaitsevassa toimipisteessä.


Sixt autot muissa kaupungeissa maan Ranska sisällä

Löydä Sixt vuokra-autotarjoukset maan Ranska muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Pariisi ja Bordeaux