Sixt autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, Costa Rica
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

3 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Tällä hetkellä vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä:
Oficentro Plaza aeropuerto C3.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Sixt jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa San Jose huhtikuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden huhtikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 81 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 81 € per päivä. Otathan huomioon, että Sixt tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista San Jose löytyy 3 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Frente Indoor Club Curridabat, San Jose sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa San Jose noutivat kulkuneuvon osoitteessa Frente Indoor Club Curridabat sijaitsevasta toimipisteestä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.