Sixt autonvuokraukset kaupungista Johannesburg

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Johannesburg

Johannesburg, Etelä-Afrikka
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Johannesburg, Etelä-Afrikka
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Johannesburg Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Johannesburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Johannesburg

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on O. R. Tambo Internat. Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Johannesburg kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Luksus ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Johannesburg vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Luksus ajoneuvoille 104 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 104 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Johannesburg?

Kaupungista Johannesburg löytyy Sixt vuokraamolta 5 toimipistettä. O. R. Tambo Internat. Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Johannesburg tekivät sen osoitteessa O. R. Tambo Internat. Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Johannesburg hinnat?

autoa Johannesburg hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Johannesburg?

82 toimijaa on valittavissa autoa Johannesburg syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Johannesburg?

Eri maissa, myös kohteessa Johannesburg, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Johannesburg?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Johannesburg. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Johannesburg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.