Sixt autonvuokraukset kaupungista Johannesburg

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Johannesburg

Johannesburg, Etelä-Afrikka
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Johannesburg, Etelä-Afrikka
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Johannesburg Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Johannesburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Johannesburg

Sixt haluaa varmistaa, että Johannesburg alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Johannesburg vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on O. R. Tambo Internat. Airport.

Kaupungista Johannesburg löytyy Sixt vuokraamolta 6 toimipistettä. O. R. Tambo Internat. Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 75 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Johannesburg tekivät sen osoitteessa O. R. Tambo Internat. Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Johannesburg

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Johannesburg autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia