Sixt autonvuokraukset kaupungista Hurghada

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hurghada

Hurghada, Egypti
10. joulukuu — 17. joulukuu
Hurghada, Egypti
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hurghada Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Hurghada, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Hurghada

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Hurghadan kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Airport Road 01.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Hurghada kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Hurghada pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 15 €/päivä ja 15 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Hurghada?

Kaupungista Hurghada löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Airport Road 01, Hurghada sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Hurghada noutivat kulkuneuvon osoitteessa Airport Road 01 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hurghada hinnat?

autoa Hurghada hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hurghada?

joulukuuta 2023 alkaen 21 toimijaa on valittavissa autoa Hurghada osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hurghada?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Hurghada. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hurghada?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Hurghada. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hurghada

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.