Sixt autonvuokraukset kaupungista Belgrad

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Belgrad

Belgrad, Serbia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Belgrad, Serbia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Belgrad Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Belgrad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Belgrad

Sixt haluaa varmistaa, että Belgrad alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Belgrad vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Belgrad Nikola Tesla lentokenttä sijaitsevat Arrival Hall.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Belgrad pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 43 €/päivä ja 19 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kaupungista Belgrad löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Arrival Hall, Belgrad sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Belgrad noutivat kulkuneuvon osoitteessa Arrival Hall sijaitsevasta toimipisteestä.