Sixt autonvuokraukset kaupungista Belgrad

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Belgrad

Belgrad, Serbia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Belgrad, Serbia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Belgrad Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Belgrad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

9,5

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Belgrad

Kuinka paljon maksaa Sixt vuokra-auto kaupungissa Belgrad lokakuu aikana?

Sixt autonvuokraus kaupungissa Belgrad kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 46 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 24 € per päivä vuoraamon Sixt autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Belgrad viikon ajaksi, 320 € on keskimääräinen Sixt autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Belgrad Nikola Tesla lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Sixt löytyy kentältä Belgrad Nikola Tesla lentokenttä sijaitsevat Arrival Hall.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Belgrad kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Belgrad pitävät enemmän Mini ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Mini vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 42 €/päivä ja 19 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Mikä on vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Belgrad?

Vuokraamon Sixt halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Belgrad on Mini (42 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 45 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton valitsivat Mini kustannussyistä. Mini on myös 64 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Sixt vuokra-auton hinta kaupungissa Belgrad.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Belgrad?

Kaupungista Belgrad löytyy 8 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Sixt omistaa. Osoitteessa Arrival Hall, Belgrad sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 77 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Belgrad noutivat kulkuneuvon osoitteessa Arrival Hall sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Belgrad hinnat?

autoa Belgrad hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Belgrad?

109 toimijaa on valittavissa autoa Belgrad syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Belgrad?

Eri maissa, myös kohteessa Belgrad, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Belgrad?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Belgrad, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Belgrad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.