National autonvuokraukset kaupungista Garapan

Etsi ja vertaa hyviä National vuokra-autotarjouksia kaupungissa Garapan

Garapan, Pohjois-Mariaanit
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Garapan, Pohjois-Mariaanit
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Garapan National toimipaikat

Alla on tietoja kaikista National vuokra-autojen sijainneista Garapan, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

National

4 sijaintia

Tietoja National autonvuokrauksesta kaupungissa Garapan

Onko vuokraamolla National toimipistettä kentällä I Fadang Saipan Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille National kentällä I Fadang Saipan Intl lentokenttä (Mariana Island Intl Airport).

Tarjoaako National ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Garapan?

Kyllä, vuokraamo National kaupungissa Garapan tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan National vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo National puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Garapan hinnat?

autoa Garapan hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Garapan?

17 toimijaa on valittavissa autoa Garapan syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Garapan?

Eri maissa, myös kohteessa Garapan, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Garapan?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Garapan. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Garapan

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.