Medzo Rent autonvuokraukset kaupungista Burgas

Etsi ja vertaa hyviä Medzo Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Burgas

Burgas, Bulgaria
7. huhtikuu — 14. huhtikuu
Sama palautus
Burgas, Bulgaria
pe 7/4
Keskipäivä
pe 14/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Burgas Medzo Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Medzo Rent vuokra-autojen sijainneista Burgas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Medzo Rent

4 sijaintia

Tietoja Medzo Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Burgas

Ei, vuokraamolla Medzo Rent ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Burgasin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kaupungista Burgas löytyy Medzo Rent vuokraamolta 4 toimipistettä. Burgas Train Station (Delivery and collection service - free of charge) on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Medzo Rent vuokra-auton kaupungista Burgas tekivät sen osoitteessa Burgas Train Station (Delivery and collection service - free of charge) sijaitsevassa toimipisteessä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.