LOTTE rent-a-car autonvuokraukset kaupungista Gwangju

Etsi ja vertaa hyviä LOTTE rent-a-car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Gwangju

Gwangju, Etelä-Korea
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Gwangju, Etelä-Korea
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Gwangju LOTTE rent-a-car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista LOTTE rent-a-car vuokra-autojen sijainneista Gwangju, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

LOTTE rent-a-car

5 sijaintia

Tietoja LOTTE rent-a-car autonvuokrauksesta kaupungissa Gwangju

Onko vuokraamolla LOTTE rent-a-car toimipistettä kentällä Gwangju lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla LOTTE rent-a-car on 1 toimipaikka kentällä Gwangju lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Gwangju airport.

Kuinka monta LOTTE rent-a-car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Gwangju?

LOTTE rent-a-car toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Gwangju. Suosituin LOTTE rent-a-car autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Gwangju sijaitsee osoitteessa Gwangju airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 73 % käyttäjistä, jotka hakivat LOTTE rent-a-car vuokra-autoja kaupungissa Gwangju vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Gwangju airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Gwangju hinnat?

autoa Gwangju hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Gwangju?

syyskuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa Gwangju osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Gwangju?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Gwangju. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Gwangju?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Gwangju. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Gwangju

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.