Hertz autonvuokraukset kaupungista Pittsburgh

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pittsburgh

Pittsburgh, PA, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Pittsburgh, PA, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pittsburgh Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Pittsburgh, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Pittsburgh

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Pittsburgh lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Pittsburgh lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 8 Rental Car Access Road.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Pittsburgh?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Pittsburgh. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Pittsburgh alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Pittsburgh kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Pittsburgh pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 32 €/päivä ja 32 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pittsburgh?

8 Rental Car Access Road on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Pittsburgh löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 64 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 8 Rental Car Access Road sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pittsburgh hinnat?

autoa Pittsburgh hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pittsburgh?

syyskuuta 2023 alkaen 39 toimijaa on valittavissa autoa Pittsburgh osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pittsburgh?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Pittsburgh. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pittsburgh?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pittsburgh. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Pennsylvania

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Pennsylvania

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pittsburgh

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.