Hertz autonvuokraukset kaupungista Pittsburgh

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pittsburgh

Pittsburgh, PA, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Pittsburgh, PA, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Pittsburgh Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Pittsburgh, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,9

Value

6,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Pittsburgh

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Pittsburgh sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Pittsburgh lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 8 Rental Car Access Road.

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Pittsburgh. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Pittsburgh alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

8 Rental Car Access Road on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 7 toimipisteistä, joita kaupungista Pittsburgh löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 59 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 8 Rental Car Access Road sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Pennsylvania

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Pennsylvania

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä San Francisco