Hertz autonvuokraukset kaupungista Nagoya

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nagoya

Nagoya, Japani
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Nagoya, Japani
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nagoya Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Nagoya, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

6 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Nagoya

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Nagoya Chubu Centrair lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Nagoya Chubu Centrair lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Centrair Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Nagoya?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Nagoya (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Nagoya kuukauden lokakuu aikana?

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Nagoya kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Hertz Edullinen autot maksavat keskimäärin 91 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 91 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nagoya hinnat?

autoa Nagoya hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nagoya?

syyskuuta 2023 alkaen 122 toimijaa on valittavissa autoa Nagoya osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nagoya?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Nagoya. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nagoya?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Nagoya. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nagoya

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.