Hertz autonvuokraukset kaupungista Montreal

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Montreal

Montreal, QC, Kanada
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Montreal, QC, Kanada
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Montreal Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Montreal, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,5

Value

6,7

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Montreal

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä sijaitsevat 975 Romeo Vachon North.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Montreal?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Montreal tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Montreal kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Montreal pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 37 €/päivä ja 37 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Montreal?

Vuokraamolla Hertz on 6 toimipistettä kaupungissa Montreal. Heidän 975 Romeo Vachon North toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 82 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Montreal, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz 975 Romeo Vachon North toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Montreal hinnat?

autoa Montreal hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Montreal?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Montreal osiossa on 149 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Montreal?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Montreal. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Montreal?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Montreal. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Kanada sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Kanada muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ - ja HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montreal

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.