Hertz autonvuokraukset kaupungista Cincinnati

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cincinnati

Cincinnati, OH, Yhdysvallat
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Cincinnati, OH, Yhdysvallat
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cincinnati Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Cincinnati, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,9

Value

5,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Cincinnati

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Cincinnati asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Cincinnati Cinci./N. Kentucky lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 3057 Terminal Drive.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Cincinnati. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Hertz toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Cincinnati. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Cincinnati sijaitsee osoitteessa 601 Elm Street. Viimeisten 12 kuukauden aikana 39 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Cincinnati vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 601 Elm Street sijaitsevasta toimipisteestä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Ohio

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Ohio

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Los Angeles, Miami, sekä New York