Hertz autonvuokraukset kaupungista Cincinnati

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cincinnati

Cincinnati, OH, Yhdysvallat
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Cincinnati, OH, Yhdysvallat
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cincinnati Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Cincinnati, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,3

Value

6,5

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Cincinnati

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Cincinnati Cinci./N. Kentucky lentokenttä?

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Cincinnati Cinci./N. Kentucky lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta 3057 Terminal Drive.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Cincinnati?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Cincinnati. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cincinnati?

Hertz toimii tällä hetkellä 9 toimipisteiden kautta kaupungissa Cincinnati. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Cincinnati sijaitsee osoitteessa 3057 Terminal Drive. Viimeisten 12 kuukauden aikana 42 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Cincinnati vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 3057 Terminal Drive sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cincinnati hinnat?

autoa Cincinnati hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cincinnati?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Cincinnati osiossa on 40 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cincinnati?

Eri maissa, myös kohteessa Cincinnati, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cincinnati?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Cincinnati. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Ohio

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Ohio

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvallat muissa suosituissa kaupungeissa , kuten HERTZ -, HERTZ -, sekä HERTZ -

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cincinnati

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.