Europcar autonvuokraukset kaupungista Montreal

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Montreal

Montreal, QC, Kanada
20. toukokuu — 27. toukokuu
Sama palautus
Montreal, QC, Kanada
pe 20/5
Keskipäivä
pe 27/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Montreal Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Montreal, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Montreal

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Montreal asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikkakentällä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä. Vuokraamo Europcar löytyy osoitteesta Please Go To The Routes Counter.

Kyllä, vuokraamo Europcar kaupungissa Montreal tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Europcar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Montreal

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Europcar? Vertaile muiden suosittujen Montreal autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia