Europcar autonvuokraukset kaupungista Jedda

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jedda

Jedda, Saudi-Arabia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Jedda, Saudi-Arabia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jedda Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Jedda, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Jedda

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Please Go To Yelo Counters ja Please Go To Yelo Counters.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Jedda?

Kyllä, Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jedda. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Europcar johonkin heidän Jedda toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Jedda kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Europcar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Jedda kuukauden lokakuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 75 € per päivä Edullinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 75 € per päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Jedda?

Vuokraamolla Europcar on 9 toimipistettä kaupungissa Jedda. Käyttäjiemme mukaan suosituin Europcar toimipiste kaupungissa Jedda sijaitsee osoitteessa Please Go To Yelo Counters. 54 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Jedda teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jedda hinnat?

autoa Jedda hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jedda?

syyskuuta 2023 alkaen 87 toimijaa on valittavissa autoa Jedda osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jedda?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jedda. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jedda?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jedda. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jedda

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.