Europcar autonvuokraukset kaupungista Belgrad

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Belgrad

Belgrad, Serbia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Belgrad, Serbia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Belgrad Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Belgrad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Belgrad

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Belgrad asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikkakentällä Belgrad Nikola Tesla lentokenttä. Vuokraamo Europcar löytyy osoitteesta Aerodrom Nikola Tesla.

Kyllä, voit peruuttaa Europcar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Belgrad maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Europcar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 107 €/päivä, Maasturi ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Europcar kaupungissa Belgrad syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Europcar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Belgrad niinkin alhaiseen hintaan kuin 107 €/päivä, mikä on halvin Maasturi vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Europcar on 7 toimipistettä kaupungissa Belgrad. Heidän Aerodrom Nikola Tesla toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 83 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Europcar auton kaupungissa Belgrad, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Europcar Aerodrom Nikola Tesla toimipisteestä.