Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Portland

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Portland

Portland, OR, Yhdysvallat
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Portland, OR, Yhdysvallat
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Portland Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Portland, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Portland

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 1 toimipaikkakentällä Portlandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo Enterprise Rent-A-Car löytyy osoitteesta 7240 Ne Airport Way.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Portland?

Kyllä, vuokraamo Enterprise Rent-A-Car kaupungissa Portland tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise Rent-A-Car vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Enterprise Rent-A-Car puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Portland kuukauden marraskuu aikana?

Tietojemme mukaan Standardi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car Portland vierailun yhteydessä marraskuu aikana. Perustuen Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen hintoihin marraskuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Standardi ajoneuvoille 121 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 121 €/päivä edellisen marraskuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Portland?

Enterprise Rent-A-Car toimii tällä hetkellä 13 toimipisteiden kautta kaupungissa Portland. Suosituin Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Portland sijaitsee osoitteessa 7240 Ne Airport Way. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka hakivat Enterprise Rent-A-Car vuokra-autoja kaupungissa Portland vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 7240 Ne Airport Way sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Portland hinnat?

autoa Portland hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Portland?

lokakuuta 2023 alkaen 48 toimijaa on valittavissa autoa Portland osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Portland?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Portland. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Portland?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Portland. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Enterprise Rent-A-Car autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Portland

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.