Enterprise autonvuokraukset kaupungista Omaha

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Omaha

Omaha, NE, Yhdysvallat
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Omaha, NE, Yhdysvallat
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Omaha Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Omaha, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,5

Value

8,5

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Omaha

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Omaha asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikka kentällä Omaha Eppley Airfield lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 4601 Abbott Dr.

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Omaha. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Omaha alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Omaha löytyy Enterprise vuokraamolta 7 toimipistettä. 3131 North 90th Street on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 44 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Omaha tekivät sen osoitteessa 3131 North 90th Street sijaitsevassa toimipisteessä.


Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä