Enterprise autonvuokraukset kaupungista İzmir

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa İzmir

İzmir, Turkki
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
İzmir, Turkki
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

İzmir Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista İzmir, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

4,6

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa İzmir

Kaikissa Enterprise vuokraamon toimipisteissä kaupungissa İzmir on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Enterprise sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa İzmir:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Enterprise on 2 toimipaikkaakentällä İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä. Vuokraamo Enterprise löytyy osoitteesta Adnan Menderes Airport ja Adnan Menderes Airport Dom.

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa İzmir. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. İzmir alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Enterprise İzmir vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen Enterprise autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 73 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 73 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Adnan Menderes Airport on suosituin Enterprise autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista İzmir löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 44 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Adnan Menderes Airport sijaitsevassa toimipisteessä.