Dollar autonvuokraukset kaupungista Santo Domingo

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Santo Domingo Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Santo Domingo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,5

Value

3,2

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Santo Domingo

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Dollar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Santo Domingo asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Dollar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikkakentällä Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer lentokenttä. Vuokraamo Dollar löytyy osoitteesta Ave. John F. Kennedy/ Preceres.

Vuokraamon Dollar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Santo Domingo. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Santo Domingo alueen Dollar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Santo Domingo löytyy Dollar vuokraamolta 5 toimipistettä. Ruta 66 Boca Chica on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 55 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton kaupungista Santo Domingo tekivät sen osoitteessa Ruta 66 Boca Chica sijaitsevassa toimipisteessä.