Dollar autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, Costa Rica
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

4,8

Value

4,4

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa San Jose sijaitseva vuokraamo Dollar on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Dollar on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kentältä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Dollar autonvuokrauskeskuksen osoite on Juan Santamaria Intl Ap.

Vuokraamon Dollar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa San Jose. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. San Jose alueen Dollar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista San Jose löytyy Dollar vuokraamolta 4 toimipistettä. Juan Santamaria Intl Ap on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 45 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Dollar vuokra-auton kaupungista San Jose tekivät sen osoitteessa Juan Santamaria Intl Ap sijaitsevassa toimipisteessä.