Confort Rent A Car autonvuokraukset kaupungista Medellín

Etsi ja vertaa hyviä Confort Rent A Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Medellín

Medellín, Kolumbia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Medellín, Kolumbia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Medellín Confort Rent A Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Confort Rent A Car vuokra-autojen sijainneista Medellín, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Confort Rent A Car

6 sijaintia

Tietoja Confort Rent A Car autonvuokrauksesta kaupungissa Medellín

Onko vuokraamolla Confort Rent A Car toimipistettä kentällä Medellín Jose Maria Cordova Intl lentokenttä?

Kentältä Medellín Jose Maria Cordova Intl lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Confort Rent A Car autonvuokrauskeskuksen osoite on Medellin Airport (MDE).

Kuinka monta Confort Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Medellín?

Medellin Airport (MDE) on suosituin Confort Rent A Car autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Medellín löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 52 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Confort Rent A Car vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Medellin Airport (MDE) sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Medellín hinnat?

autoa Medellín hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Medellín?

syyskuuta 2023 alkaen 55 toimijaa on valittavissa autoa Medellín osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Medellín?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Medellín. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Medellín?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Medellín. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Medellín

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.