Budget autonvuokraukset kaupungista Santo Domingo

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Santo Domingo Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Santo Domingo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

3,9

Nouto/palautus

3,9

Value

3,4

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Santo Domingo

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Budget vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Santo Domingo asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Budget on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Budget ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Santo Domingo (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Santo Domingo löytyy Budget vuokraamolta 4 toimipistettä. Ruta 66, Boca Chica on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Santo Domingo tekivät sen osoitteessa Ruta 66, Boca Chica sijaitsevassa toimipisteessä.