Budget autonvuokraukset kaupungista Santo Domingo

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Santo Domingo

Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Santo Domingo Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Santo Domingo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

5,8

Kokonaisarvosana

4,2

Nouto/palautus

4,4

Value

3,8

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Santo Domingo

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Budget ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Santo Domingo Dr. Joaquin Balaguer lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Santo Domingo?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Santo Domingo (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Santo Domingo?

Kaupungista Santo Domingo löytyy Budget vuokraamolta 4 toimipistettä. Ruta 66, Boca Chica on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Santo Domingo tekivät sen osoitteessa Ruta 66, Boca Chica sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Santo Domingo hinnat?

autoa Santo Domingo hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Santo Domingo?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Santo Domingo osiossa on 82 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Santo Domingo?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Santo Domingo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Santo Domingo?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Santo Domingo. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Santo Domingo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.