Budget autonvuokraukset kaupungista Montreal

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Montreal

Montreal, QC, Kanada
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Montreal, QC, Kanada
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Montreal Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Montreal, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,5

Value

7,1

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Montreal

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Budget löytyy kentältä Montreal Pierre Elliott Trudeau Intl lentokenttä sijaitsevat 975 Romeo Vachon Po Box 104.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Montreal?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Montreal (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Montreal kuukauden marraskuu aikana?

Harkitse Korkeatasoinen vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Montreal marraskuu aikana. Kun vuokraat Korkeatasoinen autoja kuukauden marraskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 49 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 49 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Korkeatasoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Montreal?

895 De La Gauchetiere Ouest on suosituin Budget autonvuokrauksen toimipiste kaikista 16 toimipisteistä, joita kaupungista Montreal löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 34 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 895 De La Gauchetiere Ouest sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Montreal hinnat?

autoa Montreal hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Montreal?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Montreal osiossa on 149 lokakuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Montreal?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Montreal. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Montreal?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Montreal. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Budget vuokra-autot kaupungissa Quebec

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Quebec

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montreal

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.