Budget autonvuokraukset kaupungista Medina

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Medina

Medina, Saudi-Arabia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Medina, Saudi-Arabia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Medina Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Medina, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,9

Value

7,5

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Medina

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Medina Mohammad Abdulaziz lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Budget kentällä Medina Mohammad Abdulaziz lentokenttä (Pr Mohid Bin Aziz Term).

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Medina?

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Medina maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Medina?

Kaupungista Medina löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Pr Mohid Bin Aziz Term, Medina sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 71 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Medina noutivat kulkuneuvon osoitteessa Pr Mohid Bin Aziz Term sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Medina hinnat?

autoa Medina hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Medina?

syyskuuta 2023 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa Medina osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Medina?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Medina. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Medina?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Medina. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Medina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.