Budget autonvuokraukset kaupungista Lima

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lima

Lima, Peru
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Lima, Peru
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lima Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Lima, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,6

Value

5,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Lima

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Lima J Chavez Intl lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Budget löytyy kentältä Lima J Chavez Intl lentokenttä sijaitsevat Av Elmer Faucett Callao.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Lima?

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Lima maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Lima?

Kaupungista Lima löytyy 5 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Av Elmer Faucett Callao, Lima sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Lima noutivat kulkuneuvon osoitteessa Av Elmer Faucett Callao sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lima hinnat?

autoa Lima hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lima?

49 toimijaa on valittavissa autoa Lima syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lima?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Lima. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lima?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Lima. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lima

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.