Budget autonvuokraukset kaupungista Jedda

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jedda

Jedda, Saudi-Arabia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Jedda, Saudi-Arabia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jedda Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Jedda, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,2

Comfort

4,9

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

5,3

Value

5,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Jedda

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 2 toimipaikkaa . Näiden 2 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Kaia Terminal 1 ja King Abdulaziz Int Apt North T.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Jedda?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jedda. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Budget peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Jedda kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa Jedda pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 33 €/päivä ja 32 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Jedda?

Vuokraamolla Budget on 21 toimipistettä kaupungissa Jedda. Heidän Kaia Terminal 1 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa Jedda, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget Kaia Terminal 1 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jedda hinnat?

autoa Jedda hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jedda?

syyskuuta 2023 alkaen 87 toimijaa on valittavissa autoa Jedda osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jedda?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jedda. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jedda?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Jedda. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jedda

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.