Budget autonvuokraukset kaupungista Dammam

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dammam

Dammam, Saudi-Arabia
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Dammam, Saudi-Arabia
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dammam Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Dammam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

6 sijaintia

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Dammam

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Dammam?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Dammam (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Dammam?

Kaupungista Dammam löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa King Fahd International Apt, Dammam sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Dammam noutivat kulkuneuvon osoitteessa King Fahd International Apt sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dammam hinnat?

autoa Dammam hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dammam?

syyskuuta 2023 alkaen 31 toimijaa on valittavissa autoa Dammam osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dammam?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dammam. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dammam?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Dammam. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dammam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.