Alamo autonvuokraukset kaupungista Montevideo

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Montevideo

Montevideo, Uruguay
10. Dezember — 17. Dezember
Montevideo, Uruguay
So 10/12
Keskipäivä
So 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Montevideo Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Montevideo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

6,0

Value

4,6

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Montevideo

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Montevideo Carrasco lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Alamo löytyy kentältä Montevideo Carrasco lentokenttä sijaitsevat Ruta Interbainearia Gral Liber.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Montevideo?

Kyllä, voit peruuttaa Alamo vuokra-autovarauksesi kaupungissa Montevideo maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Alamo selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Alamo, kun vierailet kaupungissa Montevideo kuukauden tammikuu aikana?

Keskikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Alamo tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Montevideo kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Alamo Keskikokoinen autot maksavat keskimäärin 39 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 39 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Montevideo?

Vuokraamolla Alamo on 5 toimipistettä kaupungissa Montevideo. Heidän Ruta Interbainearia Gral Liber toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Alamo auton kaupungissa Montevideo, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Alamo Ruta Interbainearia Gral Liber toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Montevideo hinnat?

autoa Montevideo hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Montevideo?

joulukuuta 2023 alkaen 57 toimijaa on valittavissa autoa Montevideo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Montevideo?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Montevideo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Montevideo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Montevideo. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montevideo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.