Alamo autonvuokraukset kaupungista Cozumel

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cozumel

Cozumel, QR, Meksiko
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Cozumel, QR, Meksiko
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cozumel Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Cozumel, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,2

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

5,3

Value

4,8

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Cozumel

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Cozumel lentokenttä?

Kentältä Cozumel lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Alamo autonvuokrauskeskuksen osoite on Boulevard Aeropuerto Y Av 65.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Cozumel?

Kyllä, voit peruuttaa Alamo vuokra-autovarauksesi kaupungissa Cozumel maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Alamo selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cozumel?

Alamo toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Cozumel. Suosituin Alamo autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Cozumel sijaitsee osoitteessa Av Ragael Melgar S N Local Bl7. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka hakivat Alamo vuokra-autoja kaupungissa Cozumel vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Av Ragael Melgar S N Local Bl7 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cozumel hinnat?

autoa Cozumel hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cozumel?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Cozumel osiossa on 39 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cozumel?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Cozumel. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cozumel?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Cozumel. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Alamo vuokra-autot kaupungissa Quintana Roo

Varaa Alamo vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Quintana Roo

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cozumel

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.