ADOBE autonvuokraukset kaupungista San Jose

Etsi ja vertaa hyviä ADOBE vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Jose

San Jose, Costa Rica
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
San Jose, Costa Rica
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Jose ADOBE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADOBE vuokra-autojen sijainneista San Jose, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADOBE

4 sijaintia

Tietoja ADOBE autonvuokrauksesta kaupungissa San Jose

Onko vuokraamolla ADOBE toimipistettä kentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla ADOBE on 1 toimipaikka kentällä San Jose Juan Santamaria Intl lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa San Jose International Airport.

Kuinka monta ADOBE autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Jose?

Kaupungista San Jose löytyy ADOBE vuokraamolta 4 toimipistettä. Route 3, Río Segundo Río Segundo, Alajuela, Alajuela - Costa Rica on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet ADOBE vuokra-auton kaupungista San Jose tekivät sen osoitteessa Route 3, Río Segundo Río Segundo, Alajuela, Alajuela - Costa Rica sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Jose hinnat?

autoa San Jose hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Jose?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa San Jose osiossa on 77 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Jose?

Eri maissa, myös kohteessa San Jose, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Jose?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa San Jose. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Jose

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.