Autonvuokraukset kentällä Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ho Chi Minhin kaupunki, Vietnam - Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema (SGN)
6. huhtikuu — 9. huhtikuu
Sama palautus
Ho Chi Minhin kaupunki, Vietnam - Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema (SGN)
to 6/4
Keskipäivä
su 9/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokraustiedot

Jotta voi ajaa autoa Vietnamissa, sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Autonvuokraus edellyttää kuitenkin käytännössä aina 21 vuoden ikää. Tarkat ikärajat vaihtelevat vuokraamoittain ja autotyypeittäin. Voit ajaa vain sitä autoluokkaa, mihin suomalainen ajokorttisi sinut oikeuttaa. Matkailijoiden on mahdollista ajaa Ho Chi Minhin kaupungissa ja muualla Vietnamissa Suomen ajokortin ja kansainvälisen ajokortin kanssa, mutta usein vuokra-auto on hankalaa varata ilman kuljettajaa. Jos haluat vuokrata pelkän auton, se kannattaa tehdä etukäteen ennen matkaa. Autonvuokraus ilman kuljettajaa on Vietnamissa hankalaa verrattuna moneen muuhun maahan, mutta ei lainkaan mahdotonta. Kansainvälisistä vuokraamoketjuista ainakin Avis ja muutama paikallinen autovuokraamo vuokraavat autoja myös maassa vieraileville matkailijoille. Tästä syystä autovuokraamoiden ehdot kannattaa käydä huolella läpi – näin tiedät, mitä olet varaamassa ja mitä vuokra-auton hinta tulee pitää sisällään. Muista ottaa mukaan Vietnamiin oma ajokortti, kansainvälinen ajokortti ja luottokortti. Muut maksukortit kuin luottokortit eivät välttämättä kelpaa vuokra-auton maksuun. Tarvitset luottokortin jo varauksen tekemiseen, ja sama kortti on esitettävä myös paikan päällä vuokraamossa. Luottokortilta varataan takuusumma vuokrauksen vakuudeksi. Pidä mielessäsi, että vuokra-autot kannattaa ehdottomasti varata Ho Chi Minhin matkalle ennakkoon. Löydät halvat vuokra-autot vertailemalla eri palveluntarjoajien hintoja esimerkiksi momondon avulla ja hyödyntämällä hyvät autovuokraustarjoukset. Näin myös varmistat, että vuokra-autoja on saatavilla kentälle saapuessasi.

Ho Chi Minhin lentokentän autonvuokraus pitää yleensä sisällään myös oman kuljettajan autoon. Joistakin vuokraamoista voit kuitenkin saada käyttöösi pelkän vuokra-auton. Jos vuokraat auton kuljettajan kera, vuokrauspalveluiden hinnat pitävät sisällään pysäköintimaksut, tietullimaksut, bensat sekä kuljettajan tipit. Tämä palvelu on loistava – tiedät kaikki kokonaiskulut, eikä yllättäviä kustannuksia pääsee syntymään. Ho Chi Minhin lentokentän autovuokraamopisteillä palvelee lentokentän ilmainen Wi-Fi. Varauksen yhteydessä voit määritellä, mitä lisäpalveluja tai -varusteita haluat vuokra-autoosi. Saatavilla on esimerkiksi lasten turvaistuimia ja GPS-järjestelmiä. Muista myös tutustua erilaisiin vakuutusvaihtoehtoihin.


0

Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Avis

2 sijaintia

Dollar

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Ho Chi Minhin kaupunki suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ho Chi Minhin kaupunki

Autonvuokraukset kentällä Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Keskimääräinen hinta 156 €/pvä mallin Volkswagen Golf vuokraaminen vuokraamolta Avis on tällä hetkellä halvin saatavilla oleva vaihtoehto kentällä Ho Chi Minh City lentokenttä. Halvin viimeisten 12 kuukauden aikana löytynyt hinta vuokraamon Avis mallille Volkswagen Golf on 156 €/pvä. Jos vuokraat auton ennen tulopäivääsi, löydät todennäköisimmin parhaat autonvuokraustarjoukset kentältä Ho Chi Minh City lentokenttä.


Aloita matkan suunnittelu - Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Ho Chi Minhin kaupunki Tan Son Nhatin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.