Times autonvuokraukset kaupungista Hiroshima

Etsi ja vertaa hyviä Times vuokra-autotarjouksia kaupungissa Hiroshima

Hiroshima, Japani
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Hiroshima, Japani
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hiroshima Times toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Times vuokra-autojen sijainneista Hiroshima, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Times

12 sijaintia

Tietoja Times autonvuokrauksesta kaupungissa Hiroshima

Onko vuokraamolla Times toimipistettä kentällä Hiroshima lentokenttä?

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille Times kentällä Hiroshima lentokenttä (Go To Times Car Rental Counter 64-153 Zennyuji, Hongou-cho ja 64-153, Hongo-cho Zennyuji, Mihara-shi).

Kuinka monta Times autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Hiroshima?

Kaupungista Hiroshima löytyy 12 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Times omistaa. Osoitteessa 広島県広島市東区二葉の里3-5-7 GRANODE広島1F, GRANODE Hiroshima 1F, Hiroshima sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 29 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Times auton kaupungissa Hiroshima noutivat kulkuneuvon osoitteessa 広島県広島市東区二葉の里3-5-7 GRANODE広島1F, GRANODE Hiroshima 1F sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Hiroshima hinnat?

autoa Hiroshima hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Hiroshima?

syyskuuta 2023 alkaen 58 toimijaa on valittavissa autoa Hiroshima osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Hiroshima?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Hiroshima. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Hiroshima?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Hiroshima, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hiroshima

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.