Sixt autonvuokraukset kaupungista Skopje

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Skopje

Skopje, Pohjois-Makedonia
3. kesäkuu — 10. kesäkuu
Sama palautus
Skopje, Pohjois-Makedonia
pe 3/6
Keskipäivä
pe 10/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sixt vuokra-autotarjoukset Skopje, Skopje

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

19 € - 59 €

Kaikki autotyypit

19 € - 72 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Sixt Skopje, Skopje on joulukuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 40 € kuin keskimääräinen vuosihinta Sixt Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Skopje. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Sixt Skopje on joulukuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Sixt tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Skopje Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Skopje, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

7,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Skopje

Sixt haluaa varmistaa, että Skopje alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Skopje vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Skopjen Aleksanteri Suuren kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Sixt autonvuokrauskeskuksen osoite on Main Building.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Skopje pitävät enemmän Suuri ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Suuri vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 121 €/päivä ja 121 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Sixt toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Skopje. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Skopje sijaitsee osoitteessa Main Building. Viimeisten 12 kuukauden aikana 66 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Skopje vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Main Building sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Skopje

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Sixt? Vertaile muiden suosittujen Skopje autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia