Sixt autonvuokraukset kaupungista Beirut

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Beirut

Beirut, Libanon
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Beirut, Libanon
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Beirut Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Beirut, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,0

Value

9,0

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Beirut

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Beirut Rafik Haririn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Beirut Rafik Haririn kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Beirut Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Beirut kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Beirut pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 16 €/päivä ja 16 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Beirut?

Sixt toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Beirut. Suosituin Sixt autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Beirut sijaitsee osoitteessa Beirut Airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 70 % käyttäjistä, jotka hakivat Sixt vuokra-autoja kaupungissa Beirut vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Beirut Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Beirut hinnat?

autoa Beirut hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Beirut?

39 toimijaa on valittavissa autoa Beirut syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Beirut?

Eri maissa, myös kohteessa Beirut, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Beirut?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Beirut. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Beirut

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.