RENTIS autonvuokraukset kaupungista Rzeszów

Etsi ja vertaa hyviä RENTIS vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rzeszów

Rzeszów, Puola
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Rzeszów, Puola
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Rzeszów RENTIS toimipaikat

Alla on tietoja kaikista RENTIS vuokra-autojen sijainneista Rzeszów, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

RENTIS

7 sijaintia

Tietoja RENTIS autonvuokrauksesta kaupungissa Rzeszów

Onko vuokraamolla RENTIS toimipistettä kentällä Rzeszów Jasionka lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille RENTIS kentällä Rzeszów Jasionka lentokenttä (Rzeszow Airport).

Kuinka monta RENTIS autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rzeszów?

Kaupungista Rzeszów löytyy RENTIS vuokraamolta 7 toimipistettä. Rzeszow Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 41 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet RENTIS vuokra-auton kaupungista Rzeszów tekivät sen osoitteessa Rzeszow Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rzeszów hinnat?

autoa Rzeszów hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rzeszów?

75 toimijaa on valittavissa autoa Rzeszów syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rzeszów?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rzeszów. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rzeszów?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rzeszów. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rzeszów

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.