Hertz autonvuokraukset kaupungista San Carlos de Bariloche

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa San Carlos de Bariloche

San Carlos de Bariloche, Argentiina
11. joulukuu — 18. joulukuu
San Carlos de Bariloche, Argentiina
ma 11/12
Keskipäivä
ma 18/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

San Carlos de Bariloche Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista San Carlos de Bariloche, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,3

Value

7,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa San Carlos de Bariloche

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Hertz löytyy kentältä San Carlos de Bariloche Teniente Luis Candelaria lentokenttä sijaitsevat International Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa San Carlos de Bariloche?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa San Carlos de Bariloche (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa San Carlos de Bariloche kuukauden tammikuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa San Carlos de Bariloche kuukauden tammikuu aikana ovat: Maasturi. Voit olettaa maksavasi noin 171 € per päivä Maasturi vuokra-autoista tammikuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 171 € per päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista San Carlos de Bariloche?

Kaupungista San Carlos de Bariloche löytyy Hertz vuokraamolta 4 toimipistettä. International Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista San Carlos de Bariloche tekivät sen osoitteessa International Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa San Carlos de Bariloche hinnat?

autoa San Carlos de Bariloche hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa San Carlos de Bariloche?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa San Carlos de Bariloche osiossa on 63 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa San Carlos de Bariloche?

Eri maissa, myös kohteessa San Carlos de Bariloche, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa San Carlos de Bariloche?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa San Carlos de Bariloche. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen San Carlos de Bariloche

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.