Hertz autonvuokraukset kaupungista Oranjestad

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Oranjestad

Oranjestad, Aruba
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Oranjestad, Aruba
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Oranjestad Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Oranjestad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,2

Value

9,2

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Oranjestad

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Oranjestad sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Oranjestad Reina Beatrix lentokenttä (Reina Beatrix Intl Ap).

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Oranjestad. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Oranjestad alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Oranjestad pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 71 €/päivä ja 71 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Vuokraamolla Hertz on 7 toimipistettä kaupungissa Oranjestad. Heidän Reina Beatrix Intl Ap toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Oranjestad, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Reina Beatrix Intl Ap toimipisteestä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri , kuten Willemstad, Hongkong ja Simpson Bay