Hertz autonvuokraukset kaupungista Oranjestad

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Oranjestad

Oranjestad, Aruba
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Oranjestad, Aruba
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Oranjestad Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Oranjestad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,2

Value

9,3

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Oranjestad

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Oranjestad Reina Beatrix lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Oranjestad Reina Beatrix lentokenttä (Reina Beatrix Intl Ap).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Oranjestad?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Oranjestad. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Oranjestad alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Oranjestad kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Oranjestad pitävät enemmän Maasturi ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Maasturi vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 67 €/päivä ja 67 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Oranjestad?

Vuokraamolla Hertz on 7 toimipistettä kaupungissa Oranjestad. Heidän Reina Beatrix Intl Ap toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 80 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Oranjestad, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Reina Beatrix Intl Ap toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oranjestad hinnat?

autoa Oranjestad hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oranjestad?

syyskuuta 2023 alkaen 79 toimijaa on valittavissa autoa Oranjestad osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oranjestad?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Oranjestad. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oranjestad?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Oranjestad. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri , kuten Hertz in Willemstad, Hertz in Hongkong ja Hertz in Simpson Bay

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oranjestad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.