Hertz autonvuokraukset kaupungista Jokohama

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jokohama

Jokohama, Japani
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Jokohama, Japani
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jokohama Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Jokohama, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Jokohama

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Jokohama asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Tokio Haneda lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Hertz autonvuokrauskeskuksen osoite on Haneda Airport.

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jokohama. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Vuokraamolla Hertz on 7 toimipistettä kaupungissa Jokohama. Heidän 2-46 Aioicho Nakaku toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 63 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Jokohama, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz 2-46 Aioicho Nakaku toimipisteestä.