Garenta autonvuokraukset kaupungista Ankara

Etsi ja vertaa hyviä Garenta vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ankara

Ankara, Turkki
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Ankara, Turkki
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ankara Garenta toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Garenta vuokra-autojen sijainneista Ankara, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Garenta autonvuokrauksesta kaupungissa Ankara

Garenta haluaa varmistaa, että Ankara alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Garenta on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Ankara vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta Garenta jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Ankara kesäkuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 40 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 40 € per päivä. Otathan huomioon, että Garenta tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Ankara löytyy Garenta vuokraamolta 4 toimipistettä. Ankara Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Garenta vuokra-auton kaupungista Ankara tekivät sen osoitteessa Ankara Airport sijaitsevassa toimipisteessä.